25-02-04

planning voor het weekend

Het grote moment suprème voor de Vlaamse Wandel & Jogging Liga staat dit weekend voor de deur. Op 29 februari staat immers  De Nationale Wandeldag 2004 geprogrammeerd. En dit, voor het eerst in de geschiedenis , op 4 verschillende plaatsen. Wij zelf wensen deel te nemen aan het West-Vlaamse en Oost-Vlaamse luik.  Alwaar respectievelijk de Drevetrotters Zonnebeke en Wsv De Kadees Aalst voor de organisaties instaan.

 

Op zaterdag 28 februari willen wij er absoluut terug bij zijn in Varsenare , want dan houden de Rustige Bosstappers uit Jabbeke immers hun Bibbertocht. Een wandeling doorheen de bosrijke streek van Brugge met diverse privé-domeinen.

 

Voor de lange afstandswandelaars vind reeds het 2de luik van ‘ Les Classiques des 5 Provinces ‘ plaats. Ditmaal is de provincie Luik aan de beurt en hiervoor staan ‘ Les Petits Pas Fumalois ‘ voor de organisatie in.

 

Ondertussen is bij de Toebakstappers van de Wervikse wandelsport reeds de 2° Krokus & Midweektocht achter de rug.

Een 650 tal deelnemers mochten er genieten van een fris , doch leuk winterzonnetje , die de stappers bracht naar het rustige gehucht Kruiseke en omliggende.

 

Uitslag 2° Krokustocht

21:26 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verhuis Dat is een mooie foto ;-)

Bij deze wil ik graag even melden dat 'Splinters - het wandellog' verhuisd is naar www.atlastisch.be. Mocht het u interesseren...

Gepost door: caroline | 29-02-04

foto Je zal het weten dat het een mooie foto is , nogwel genomen door een charmante dame of haar man lid van de Trekvogels en eigenaares van www.atlastisch.be .
En daarenboven nog in mijn eigenste Wervik.
Greets en nog veel succes met uw site

Gepost door: stefba | 29-02-04

De commentaren zijn gesloten.