11-03-04

planning voor het weekend

Het wandelweekend kondigt zich terug aan , hoogtijd om ons programma eens in te kijken. Op zaterdag lijkt ons de Klijtetocht van De Chatons Ronse het aangenaamst. , alwaar we ons mogen verwachten aan een leuke wandelescapade langs de flanken der Vlaamse Ardennen, waarbij de Kwaremont en het Kluisbos als uitschieters moeten zorgen.  (meer info : www.dechatons.be )
 
Zondag nemen we deel aan de Voorjaarstocht van de Horizonstappers Lubbeek , alwaar we samen met de Toebakstappertjes er heenreizen met de bus. Het schijnt dat wij er ons mogen verwachten aan een resem van groene landschappen , waarbij zachte glooiingen en weidse vergezichten elkaar opvolgen. Oude holle wegen en wegeltjes doorkruisen het landschap en hier en daar duikt zelfs het één of ander kasteeldomein op.
 
Op zondag worden de leden die niet met de bus meereizen verwacht op de 17° Dwars door de Westhoek van onze burenclub Westhoekstappers Vlamertinge. (meer info : users.skynet.be/dewesthoekstappers )
 
Het voorbije wandelweekend waren de Toebakstappertjes massaal aanwezig op de Provinciale wandeldag West-Vlaanderen op 7 maart in Torhout . De organisatie kende een massale opkomst met 5478 deelnemers , waaronder 118 Toebakstappertjes. Meteen goed voor een zesde plaats in het algemeen klassement.
 
Ook op zaterdag 6 maart waren we goed vertegenwoordigt bij de Wandelclub Colliemolen Oostnieuwkerke met 48 leden op 974 stappers.
 
Tijdens de weekdagtocht van 10 maart bij onze burenclub de 12 uren van Lauwe , wisten 28 leden de weg te vinden naar Bavikhove op 675 deelnemers.  
 
P.S. Dank aan de Chatons Ronse voor de foto's.

21:49 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Vraagje over afbeeldingen Hoe doe je dat eigenlijk om meerdere afbeeldingen in je tekst te verwerken?
By the way de wandeling bij de Chatons was fantastisch.

Gepost door: G.U.Y. | 13-03-04

De commentaren zijn gesloten.