31-03-04

planning voor het weekend

De eerste mooie lentedagen zorgden er alvast voor dat de Toebakstappertjes vorig weekend massaal aanwezig waren op diverse organisaties. Waarbij de Pater Lievenstocht van de Velodroomvrienden (met 85 leden ) en de Dwars door de Frontstreek van onze burenclub Nooit Moe Boezinge (met 101 leden ) uitblonken.
 
Ook het eerste weekend van april kondigt zich mooi aan en hebben we enkele mooie tochten in het vooruitzicht.  Op vrijdag 02 april hebben we al de Leiewandeltocht van onze burenclub ' 12 uren van Lauwe '  (meer info users.pandora.be/de12urenvanlauwe ).
Zaterdag richten de Sterrebosstappers Roeselare hun Lentetocht in en op zondag 04 april worden alle Toebakstappertjes verwacht bij de Postwandelclub Heuvellandstappers voor hun Kemmelbergtocht.
 
Wijzelf hebben op zaterdag de Twee valleientocht van Tervuren-bos in onze kalender aangeduid. Een wandeling alwaar bos en park centraal staan. Zondag zien we de Crackstochten in Wolvertem wel zitten of misschien gaan we ietsjes verder in de richting van Holsbeek alwaar de Globetrotters er hun 18de Parel van het Hageland organiseren.

 

21:30 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.