29-04-04

planning voor het wandelweekend

In mei leggen alle vogels een ei ...
 
En zeg nu zelfs de meimaand is waarschijnlijk één der mooiste van het jaar om hier en daar een mooie wandeling mee te pikken. Op 1 mei , feest van de arbeid , gaan we onze wandelschoenen slijten bij de Zilverdistel Dendermonde.
Lieven de symphatieke en alomtegenwoordige secretaris van deze club is ondertussen een goeie vriend geworden en we willen hem dan ook een bezoekje brengen tijdens zijn grote wandelorganisatie. meer indo : www.vwjl.be/dezilverdistel  

De leden van de toebakstappers , hebben op 1 mei de keuze tussen de sleihaagse wandeling van onze burenclub Warden Oomstappers of de Grote Westpoldertocht van de Motestappers Koekelare.


 
Zondag 2 mei worden alle leden verwacht bij de Sterrebosstappers Roeselare voor een verkenning van het gelijknamige bos en omgeving. Een tocht die we tevens kunnen aanbevolen is er eentje aan de Opaalkust van Rando Opale in Frankrijk. meer info : www.randopale.com
 
Wij van onze kant twijfelen nog tussen de Steinbockmarsen in Sint-Niklaas of de Lewe tocht van de Wandelclub Sint Pieters Leeuw.
 
En uiteraard voor de liefhebbers van tweedaagsen mogen we die van Blankenbergen niet vergeten.
 
 

23:12 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.