18-05-04

planning voor het weekend

Het wandelweekend van Onze Lieve Heer Hemelvaart kondigt zicht alvast druk aan. Donderdag  20 mei betekend uiteraard een extra dagje verlof die we graag gebruiken om deel te nemen aan de Provinciale Wandeldag Oost-Vlaanderen een inrichting van Hanske de Krijger Oudenaarde. (meer info www.hanskedekrijger.be).
 
Vrijdag 21 mei maken we de zogenaamde brug en nemen we deel aan de 100 km van Ieper , waarbij we nog eens onze beentjes stevig zullen testen , kwestie van in vorm af te reizen naar de Haute-Savoie voor onze wandelvakantie eind juni.
 
Zaterdag 22 mei lijkt ons de finaletocht Gordel van de Kempen een uitstekende uitdaging om eens een minder gekende streek te verkennen en wie weet Anita en Eric van wandelmee.be te ontmoeten.
 
En zondag 23 mei zijn we dan te gast bij de wandelklassieker bij uitstek. Omloop Kluisbergen (meer info www.wandelen.be)
 
De toebakstappers daarentegen zijn donderdag verwacht bij de Keignaerttrippers Oostende voor hun 31ste Internationale Wandeltocht van Oostende.  De volgende dagen kunnen we uiteraard de Driedaagse van ieper of de 100 km van ieper aanbevelen, alsook de organisatie bij onze burenclub Les Hurlus en Balade Mouscron met ' la marche du printemps ' in Dottenijs. 23:13 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.