09-06-04

planning voor het weekend

Nadat we ons plichtsbewust aan ons stemlokaal hebben begeven en al dan niet onze vaderkesdag in ontvangst hebben genomen (is dit een hint !!!) , dienen we uiteraard de vraag te stellen : waar moet een wandelaar in godsnaam gaan wandelen.
 
Enerzijds vroeg opstaan , vroeg gaan stemmen en alsnog een leuke trip meepikken of zich tevreden stellen met de dichtsbijzijnde wandeling.
 
In ieder geval ook dit weekend stellen zich enkele mooie wandelingen in het verschiet.
Op zaterdag 12 juni , kunnen wij uiteraard niet voorbij de legendarische Sloebertochten van de Scheldestappers Zingem kijken. Meer info users.skynet.be/scheldestappers                                 
 
Dichter bij huis hebben wij de 6de Liefdestocht van de Winkelse stappers.
 
En zondag na de diverse al dan niet verplichte protocols , hebben wij dicht bij huis de Kratertocht van de Pwc heuvellandstappers (meer info : www.heuvellandstappers.be) of de Pompeschitterstocht van de Velodroomvrienden Moorslede.
 
Wijzelf pikken er misschien de 11de Herdenkingstocht Alfons de Maersschalck uit van Wsv Wetteren. Alwaar landelijke wegen ons langsheen de vele rozenvelden en landbouwplantages moeten brengen.   
 
 

21:26 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aan het einde van het alfabet Beginnen onze smaken parallel te lopen? Ik heb voor mezelf voor de zaterdag een korte wandeling bij de laatste letter van het alfabet genoteerd. Zingem dus. En voor de zondag zit ik in aan de W, de wandeling in Wetteren, als ik ten minste niet te lang moet wachten om te stemmen.

Gepost door: G.U.Y. | 11-06-04

De commentaren zijn gesloten.