16-06-04

we trekken er binnenkort eens op uit

Nog enkele dagen tijd en dan trekken we er voor een weekje op uit naar de Haute-Savoie.     le Grand Massif
 
Met een 40-tal Toebakstappertjes zullen we genieten van van Le Grand Massif, alwaar we naast diverse wandeluitstapjes , ook een bezoek brengen aan La Mer des Glaces in Morzine en ' Le Lac Leman ' met steden als Evian , Thonon en het historische Yvoire.
 
Niks anders dan plezier , eten en drinken , ambiance verzekerd dus.
 
Maar eerst is er nog het komend wandelweekend die we wensen mee te pikken , kwestie van onze conditie nog wat op punt te stellen
 
En daar lijkt ons zaterdag as. de 7de Sint Andriaanstochten van Padstappers Geraardsbergen een ideale gelegenheid voor. Een afwisselende tocht met de Bosberg en Oudenberg , best wel te doen. (meer info : home.tiscale.be/andrepletinckx/padstappersframe.htm )
 
Zondag keuze te over , waarbij  de Kastelentocht van de Florastappers Gent (meer info : www.florastappersgent.be) en de 9de Heuveltocht van Les Chatons Ronse (meer info : www.dechatons.be ) ons het meest aanspreken.
 
Voor de Toebakstappertjes kunnen wij zeker en vast de Van sas tot sastocht bij onze burenclub Nooit Moe Boezinge aanbevelen.  Of anders keuze genoeg in West-Vlaanderen met de Sint Antoniustocht van de Sterrebosstappers of de Noordduinentocht van Duintrappers Westende.
 
Keuze te over voor de moeilijke wandelaar zouden we zeggen.

22:22 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.