15-08-04

MINI DODENTOCHT & VIER DAAGSE VAN DE IJZER

Door onverwachte omstandigheden konden wij er jammer genoeg niet bij zijn tijdens de 35ste editie van de Dodentocht , alsook onze geplande reportage over de Mini Dodentocht viel letterlijk en figuurlijk in het water.
Met meer dan 9000 deelnemers werden alle records op een 100 km tocht in binnen en buitenland dan ook verpulverd. Door de slechte weersomstandigheden van vrijdag op zaterdagnacht hebben er slechts 4416 de eindmeet behaald. Aan allen een dikke proficiat !  Doch ook aan die andere 4623 zogenaamde opgevers , voor de moed en de inspanning die ze leverden om enerzijds die 100 km dodentocht aan te gaan !
 
Op woensdag 18 augustus tem zaterdag 21 augustus 2004 , vind voor de 32ste keer de Vierdaagse van de Ijzer plaats.  ' 90 jaar geleden begon den Grooten Oorlog ' is de rode draad doorheen deze editie.  Wij willen dan ook de sfeer van de vierdaagse niet missen , het hand in hand wandelen van burgers en militairen doorheen de Westhoek , waarbij Oostduinkerke - Poperinge - Diksmuide en tenslotte Ieper fungeren als gaststeden. Het team van wandelmee.be : waaronder ondergetekende zal dan ook ruim aanwezig zijn voor een alweer spontane leuke wandel- & fotoreportage.  

21:58 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.