13-10-04

LEVE DE VAKANTIE - ZOMER 2005

   Na onze succesrijke zomervakantie 2004 in de Haute Savoie en meerbepaald in het dorpje Samoëns , is de kogel door de kerk.  Na diepgaand beraad en zoeken is ons oog gevallen op de prachtige Oostenrijkse Tirol. Meerbepaald op het Zillertal Arena ( vijf typische dorpjes rijk).
 
We vertrekken op zaterdag 23 juli 2005 tem zaterdag 30 juli 2005 met eindbestemming het schattige dorpje Koenigsleiten op een hoogte van 1600m. Alwaar wij prachtige wandelingen in het vooruitzicht hebben naar de Koenigspitze , de Gernkogel en de Gerlosstausee. Verder voorzien we tevens een uitstap naar de Grossglockner Hochalpebstrasse , de Krimmlerwasserfalle of the Hintertuxgletsjer.
 
Wij zullen verblijven in het viersterrenhotel ' Hotel Koenigsleiten ' op basis van halfpension :  's morgens uitgebreid ontbijt en 's avonds meergangen menu. Tevens is er een mogelijkheid om een picknick samen te stellen met meerprijs.
In het programma is tevens een welkomstdrankje , een boerenbuffet in een 300 jarige Alpenchalet , een muziekavond en grillavond voorzien. Wij mogen tevens gebruik maken van het vernieuwde fitness- & saunacomplex.  (meer info over het hotel : www.hotelkoenigsleiten.at ).
 
De reis staat ook open voor niet-leden van de Wervikse wandelsport , zolang men in de regio woont of zich tot de regio kan verplaatsen.
 
Meer inlichtingen omtrent deze zomer & wandelvakantie kan men steeds bekomen bij Stefaan Bailleur tel 0478/32.86.75.
 
 
                                                   19:36 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.