22-11-04

GEBOORTE

   www.wandelmee.be/ 
 west-vlaanderen

boven de doopvont

In opvolging van onze provinciegouwen en genoten zat het erop aan te komen. Na Antwerpen , Brabant , binnenkort Oost-Vlaanderen , staat nu ook West-Vlaanderen te popelen binnen www.wandelmee.be.

In een opbouwende fase zullen wij binnenkort het wandelportaal openen , waarbij het reilen en zeilen van de wandelsport binnen onze geliefde provincie aan de man wordt gebracht. West-Vlaamse organisaties zullen er nog meer in de kijker worden gesteld , een overzicht van alle wandelverenigingen en uiteraard onze welgesmaakte verslagen van wandelescapades in West-Vlaanderen worden er opgenomen. 

Doch ook wandelverenigingen zullen er terecht kennen met hun laatste wandelnieuwtjes , wijzigingen van startplaats en zoveel meer. 

Waarbij we steeds in het belang van u als wandelaar , wandelvereniging of individuele stapper het laatste nieuws als eerste proberen te brengen. 23:04 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed initiatief Ik denk dat dit een verrijking voor onze wandelgemeenschap zal betekenen. Door de geografische dimensie zal dit ongetwijfeld een meerwaarde betekenen.

Gepost door: G.U.Y. aka Gwy | 23-11-04

Proficiat Gefeliciteert met de geboorte van afdeling West-Vlaanderen! Nu kunnen we bij elkaar gaan kijken op wandelmee.be, maar dat deden we eigenlijk vroeger ook al via onze blogs. En ook deze blijven bestaan!! Marc

Gepost door: wandelmarc | 27-11-04

De commentaren zijn gesloten.