06-12-04

LEDENFEEST & KAMPIOENENHULDIGING 05 DECEMBER 2004

Ledenfeest  &  kampioenhuldiging
Wervikse  wandelsport
seizoen  2003 - 2004
 
Telkenjare huldigt het bestuur van de Wervikse wandelsport op het einde van het wandelseizoen haar kampioenen en laureaten van het voorbije wandeljaar , tijdens een ledenfeest.
 
Ditmaal wist het bestuur de ' Toebakstappertjes ' te verrassen met een sneukeltoer rond het bedevaartsoord Dadizele. Op een gezellige manier trokken we met een kleine tweehonderdtal leden in de richting van de basiliek van Dadizele en haar rosariumpark. Even voorbij het kasteeldomein werden we zowaar om de haverklap verwend met een hapje en een drankje , waarbij de tongen begonnen te rollen en de gezelligheid hoogtij vierde.
Bij deze willen wij dan ook FIETSEN ROELENS , SLAGERIJ BROUCKAERT UIT WERVIK & GANDA HAM - BUGGENHOUT van harte bedanken voor hun medewerking.
 
Hierna was het verzamelen geblazen in de feestzaal Ommeganck voor de huldiging van de kampioenen. Alle verdienstelijke leden kregen dan ook een prachtig geschenk , waarbij ze als Toebakstappertjes de eerstkomende weken nog meer in de kijker zullen vallen.
Hierna mochten allen de voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijke boerenboterham , waarna een tombola het geheel van deze geslaagde namiddag afsloot.
 

 
Alg. Kampioene dames seizoen 2003-2004
 

 
Algemeen kampioen heren seizoen 2003-2004
 
FOTO's ONLINE

21:12 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.