07-09-05

29° TABAKSTOCHT - 25 SEPTEMBER 2005 - WERVIK

29STE TABAKSTOCHT - 25 SEPTEMBER 2005 - WERVIK
WERVIKSE WANDELSPORTVERENIGING
 
Op 25 september as. is het weer zover dan wordt immers reeds voor de 29ste maal de Internationale Tabakstocht georganiseerd vanuit Wervik. Ook nu weer belooft het een unieke grensoverschrijdende zwerftocht te worden , waarbij het recreatiedomein ' De Balokken ' en het domein ' Alfons Dalle ' als één der vele blikvangers zal fungeren.
 
Rustige veldwegels en wandelpaden moeten de deelnemers brengen langs open vlakten en groene stroken in het 'land van de Korenakkers' en de Leievallei , alwaar menig zicht op het Heuvelland en de Rijselse voorstad nooit veraf zijn.
 
Voor de langere afstanden trekken we richting Henegouwen , alwaar we het kanaal Komen-Ieper , de landelijkheid in Waasten en de Leie-oevers gaan verkennen.
 
En wie een beetje geschiedenis wil opsnuiven , kan terecht in het Nationaal Tabaksmuseum , alwaar mits vertoon van een geldige kontrolekaart u het Tabaksmuseum gratis kan bezoeken. Wie nu reeds een kijkje wil gaan nemen kan terecht op www.nationaaltabaksmuseum.be
 
Wie er op zondag 25 september absolut wil bij zijn , kan terecht in de Sporthal Sint-Jozefscollege , Magdalenestraat 29 te 8940 Wervik . Dit tussen 7 en 15 uur met keuze uit 5-8-12-15-21-30 en 42 km.
 
Meer info over de Wervikse wandelsport kan bekomen worden op volgende site : www.freewebs.com/werviksewandelsportvereniging
 
 
 

09:24 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.