09-09-05

VIERDAAGSE VAN DE IJZER - TERUGBLIK

TERUGBLIK VIERDAAGSE VAN DE IJZER
 
De 33ste Vierdaagse van de Ijzer zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de tot hiertoe meest succesrijkste. Terug vier dagen lang marcheerder militairen en burgers hand in hand dwars door de Westhoek. Een kleurrijk palet sierde dan ook het landschap , waarbij andermaal Oostduinkerke , Poperinge , Diksmuide en Ieper fungeerden als gaststeden.
 
Ondertussen kregen we via de organisatie te weten dat onze wandeltijden online werden geplaatst , ikzelf kon jammer genoeg de vier dagen niet meestappen en beperkte mij dan maar moedwillig om alsnog de sfeer te gaan opsnuiven tijdens de laatste dag in Ieper.  Het jaarlijks slotdéfilé ging ook al aan mijn neus voorbij , omwille van de te lange kilometers ??? Of het al dan niet te lang blijven plakken in Kemmel ???
 
Soit , we hebben er terug een leuke dag van gemaakt en toeval bij toeval , de site van de vierdaagse (www.vierdaagse.be) bied een waaier van foto's aan. Hierbij ook die van de Wervikse wandelsportvereniging en die wilde ik u niet onthouden.
 

 
In ieder geval hebben we reeds afspraak gemaakt voor de editie 2006 , en dan kunnen we hopelijk wel aan de vier dagen deelnemen. We see you there !!!!

21:22 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Of course Ik zal even kijken of je niet op de DVD staat.
En wees maar gerust.
De Ijzer ziet ook mij terug

Gepost door: G.U.Y. | 10-09-05

De commentaren zijn gesloten.