30-09-05

OPENDEURDAG - NATIONALE VERGADERING AKTIVIA

AKTIVIA huldigt laureaten ' ORDE VAN DE WANDELAAR ' tijdens Nationale Vergadering

Tergelegenheid van de jaarlijkse Nationale vergadering op zaterdag 1 oktober ll. te Aalter , hield AKTIVIA zijn deuren wagenwijd open voor een kennismaking met de wandelfederatie en haar gebouwen.

 

Menig bestuursleden van de aangesloten wandelverenigingen kwamen dan ook een kijkje nemen en konden er terecht met al hun vragen omtrent het reilen en zeilen binnen de wandelsport in Vlaanderen en de werking van de grootste wandelfederatie in België. Daarnaast konden de aanwezigen tevens kennismaken met de diverse sponsors van de wandelfederatie , die er in gezellig ingerichte standjes hun producten aan de man brachten. Ook Nordic Walking , de nieuwe rage in het wandelmilieu werd er vakkundig uitgelegd en de geïnteresseerden konden hierbij zelf aan de hand van een kleine oefensessie voor het eerst proeven van deze gezonde vorm van wandelsport , die overwaaide uit de Scandinavische contreien.

 

Dat op deze Nationale bijeenkomst ook veel aandacht uitging naar het groots opgezet project

‘ DE GEZOND WANDELDAG 2006 ‘ medio april behoeft geen twijfel. De wandelfederatie AKTIVIA gaat er immers vanuit dat wandelen even belangrijk is als ademen en wil hiermee bewijzen dat al wie elke dag 10000 stappen zet , zo’n 2 à 3000 calorieën verwerkt maar vooral de kans op hartkwalen, diabetes of een te hoge bloeddruk drastisch vermindert. Vandaar dat er tijdens de Gezond Wandeldag 2006 ook in drie themadorpen zal gewerkt worden , waarbij Gezond Lichaam , Gezonde Voeding en Gezond bewegen ruimschoots aan bod zullen komen. Alle info omtrent deze Gezond Wandeldag 2006 zal vanaf begin volgend jaar ook via wandelmee.be te lezen zijn.

 

Hierna mochten de aanwezigen zich opmaken voor een gezellige lunchperiode , waarbij een voorafgaand hapje en  drankje dan ook was voorzien.

 

Dit teneinde zich dan allen te begeven naar het auditorium van het gemeentehuis van Aalter , alwaar de feitelijke nationale vergadering zou plaatsvinden.  Naast de belangrijke agendapunten , waaronder de laatste richtlijnen omtrent de ontwerpkalender Marching 2006 , het aanvaarden van enkele nieuwe verenigingen en organisatiecomités , stond deze nationale vergadering  tevens in het teken van ‘ de orde van de wandelaar ‘.

 

Telkenjare huldigt aktivia immers vier bijzondere wandelfiguren in diverse categorieën ; zijnde de stichters , de uitbouwers , bijzondere clubverdienste en als laatste merkwaardige figuren. 

 

Categorie STICHTERS – PIONIERS :

 

Bij de categorie stichters of pioniers , diende de  nominatie  ondertussen wat ruimer gezien te worden daar alle ‘ echte pioniers ‘ al lang de revue passeerden. Doch de genomineerde van vandaag hoorde omstreeks de jaren 1985-86 dat men in zijn streek graag een wandelclub wenste op te starten. Hij was er dan ook als de kippen bij om van die eerste georganiseerde wandeltocht op een zondagnamiddag iets unieks te maken. Hij wist immers als geen ander in zijn gebied de mooiste glooiingen te vinden , de prachtigste hoekjes aaneen te rijgen , de mensen te blijven motiveren om hun handen uit de mouwen te steken . Met een glimlach , een kwinkslag , een schouderklopje en wat humor , wist hij steeds veel te bereiken. En nu reeds een twintig jaar verder slaagt hij dit nog steeds vol enthousiasme verder te zetten …

 

Dat wandelen in zijn hart zit is zoveel als zeker , hij wandelt immers veel , heelveel , zelfs soms op de grote afstanden. De dodentocht van Bornem is als het ware een stukje van hem , want daar niet kunnen deelnemen betekent echt een grote ramp.

Dat de laureaat geen man is van vele woorden is een feit ,  maar hij geniet op zijn manier … de federatie is dan ook blij Frans de Smedt (lid van de Trekplosters Zellik) te mogen opnemen in de orde van de wandelaar onder de categorie ‘ stichters ‘.

 

Categorie UITBOUWERS :

 

Onder uitbouwers van de wandelsport denkt de federatie aan mensen die van alles hebben gedaan in het belang van de wandelsport en de wandelaar , die clubs hebben opgericht , in bestuursraden hebben gezeteld

De genomineerde in deze categorie past vandaag hierbij perfect in dit rijtje. Hij is dan ook reeds meer dan 30 jaar actief in de wandelsport , was destijds medestichter van de eerste Gentse club ‘ Arteveldestappers ‘ en ook vele jaren voorzitter van deze club. Hierna werd hij stichter en voorzitter van Wsv de voetjes Gent en sinds 1998 is hij lid van Wandelend Altijd Kontent Sleidinge. Hij stapte veel zowel in binnen- en buitenland , alsook nam hij deel aan diverse meerdaagse wandeltochten. Hij was ook nauw betrokken bij de organisatie van de Europamars , door diverse trajecten zelf uit te stippelen en te begeleidden. De laureaat mag er ook prat opgaan , dat hij minstens éénmaal alle bij een erkende wandelfederatie aangesloten clubs heeft bezocht , wat op zich zekers geen sinecure is.

Kortweg , de genomineerde is nog een wandelaar van het echte soort , die aan alle kanten heeft gestaan : organisator , bestuurder , deelnemer en echte fijnproever over gans de lijn.

Met Roger Slock meent Aktivia dan ook de juiste laureaat gekozen te hebben.

 

Categorie BIJZONDER CLUBVERDIENSTE :

 

Zich inzetten voor een vereniging is niet aan elkeen gegeven , het vergt een gave , een passie heelwat inzet. En alle clubs hebben dit nodig : frisse krachten , mensen met ideeën , inzet en doorzettingsvermogen.

Dat vandaag de dag deze mensen gelukkig nog te vinden zijn kan enkel maar ten goede komen van de toekomst in onze geliefde recreatiesport : het wandelen.

Zo iemand wist Aktivia te vinden in het ‘ land van Waas ‘ , de laureaat is dan ook reeds sinds mensenheugenis secretaris van zijn club , maar ook een overtuigd wandelaar vooral op de lange afstand.  Dat hij deze afstanden ook binnen zijn eigen organisaties en club opneemt bewijst de ruime deelname van lange afstandswandelaars tijdens de 50 km van Stekene.

Als wandelaar en als bestuurder is het ook iemand die vaak zijn eigen mening uit en discussies niet uit de weg schuwt, maar ook iemand die het meestal bij het rechte eind heeft.

Ook opvallend bij hem is dat hij houdt van korte en krachtige documenten en uitspraken , zo gaf hij lange tijd zijn clubblad uit op A6 formaat.

Maar het moet gezegd , samen met de overige bestuursleden bouwde hij zijn club de Smokkelaars Stekene uit tot de belangrijkste van Noord Oost-Vlaanderen . De genomineerde is dan ook niemand minder dan Reno Martens. 

 

Categorie MERKWAARDIGE FIGUREN :

 

 

 

Wat is merkwaardig : opvallend omwille van zijn geluidruchtigheid , opvallend omwille van zijn kledij of misschien opvallend omwille van zijn alom aanwezigheid , opvallend omwille van zijn sociaal karakter , zijn vriendelijkheid , zijn warmte … allemaal punten waarbij men in deze categorie hoogstwaarschijnlijk aandacht dient aan te besteden.

Geboren in het Antwerpse en meer in het bijzonder Borgerhout , is de genomineerde in het wandelmidden al meer dan 30 jaar gekend en bekend. Zijn eerste stappen in het georganiseerd wandelen waren dan ook de Vierdaagse van Mechelen en wanneer we het goed hebben stapte hij dit jaar reeds zijn 20ste Dodentocht.

Dat hij ondertussen zijn hart heeft verloren aan de Maneblussers is een feit. Hij stond dan ook aan de wieg van wandelclub Opsinjoorke Mechelen , werkte samen met de Mechelse joggingclub , was één der hoofdpionnen bij de organisatie van de Nationale Jogging & wandeldag te Mechelen. Uit zijn enthousiasme ontsproten tochten als de Plankendaelwandeling , de Kastelentocht te Sint Katelijne Waver en Mechelen in den doenker.  Velen zullen hem wellicht kennen als ‘ Opsinjoorke ‘ , gezien hij verkleed als … aan vele lange afstandswandeling deelneemt en aldus promotie maakt voor zijn stad , zijn regio en club en zich meestel tijdens deze deelnames laat sponsoren voor het goede doel.

Hij is dan ook de mascotte , het uitgangsbord en voorzitter van Opsinjoorke Mechelen , niemand minder dan Henri (zeg maar Rik) Wesemael.

 

 

 

Bij deze vier lovenswaardige laureaten binnen een bloeiende wandelfederatie , waarna de voorzitter Willy Casier elkeen bedankte voor de opbouwende vergadering tijdens zijn slotwoord.


23:20 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-09-05

LE NOUVEAU CALENDRIER EST ARRIVE ...

De nieuwe Waalse wandelkalender is er opnieuw !!!
 
Vanaf 14 oktober as. is hij er reeds , de nieuwe FBSP wandelkalender 2006. Voor de prijs van amper 2.5 euro kan men er alle wandeltochten terugvinden die worden georganiseerd door
- het FFBMP (de Franstalige wandelfederatie)
- het VWF en VVR (twee Nederlandstalige wandelfederaties );
- het VGDS (de wandelfederatie in onze Oostkantons);
- alsook alle wandelingen georganiseerd in het Groot-Hertegdom Luxembourg..

In de wandelkalender treft men ook alle contactadressen terug van de aangesloten wandelverenigingen bij bovenstaande federaties.


Een document om absolut te kopen , wil men up to date blijven over de organisaties !

De kalender 2006 is vanaf 14  oktober as. beschikbaar op alle infobalies van het FFBMP tijdens de diverse wandelorganisaties. Men kan de wandelkalender eveneens schriftelijk aanvragen bij  Responsable Promotion (mits een supplement van 1,7 euro verzendingskosten)

20:04 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

VOORKEUR WANDELKALENDER OKTOBER 2005

Het was al een tijdke geleden dat we onze voorkeur wandelkalender op het blog hadden geplaatst , bij deze dan ook de wandelingen die we in oktober 2005 voorstellen. In de mate van het mogelijke zullen wij dan ook aan deze organisaties deelnemen en er een verslagje over neerpennen.
 

Zondag 02 oktober 2005  ~ Mortier c'est l'Pied ~ 5° Marche d'Automne
 
Prachtige wandeling door het Land van Herve , doorspekt met landelijke wegen , weide- doorsteken , passage langs diverse boomgaarden ...
 
Zaterdag 08 oktober 2005 ~ Marche des Monastere de la Marlagne - Footing Club Fosses
 
Waalse wandelklassieker , bosrijk en landelijke omloop in de omgeving van de abdij van Maredsous.
 
Zondag 09 oktober 2005 ~ 14° Rose Gronontocht - Sint Jansstappers Essen

 
Wandelen door de Wildertse duintjes en bossen , tegen de Nederlandse grensstreek.
 
 
Zaterdag 15 oktober 2005 ~ Euraudax Ploegsteert ~ Euraudax België

 
Een eerste euraudax ervaring met enkele wandelvrienden in het Henegouwse Ploegsteert. Bosrijk en heuvellende omloop in de nabijheid van het Westvlaamse Heuvelland.  Benieuwd wat het zal worden       
 
Zondag 16 oktober 2005 ~ Sint Hubertustochten - Vlaemsch Huizeke Godewaersvelde
 
 Prachtige verkenning van een stukje Frans-Vlaanderen , met de gevreesde Catsberg als smaakmaker. Bijwonen van de paardenwijding en optreden van jachthoornblazers ter gelegenheid van het Sint Hubertusfeest en de opening van het jachtseizoen.
 
Zaterdag 22 oktober 2005 ~ 23° Marche d'automne - Police de Jette
 
         Bosrijk en landelijke wandeling in de onmiddellijke omgeving van onze Brusselse hoofdstad , een verkenning van het nabijgelegen Pajottenland en Poelbos.
 
 Zondag 23 oktober 2005 ~ Moulin du Cat Sauvage - Trouveres Ellezelles
 
Op verkenning van ' Les Pays des Collines ' , dus avontuur verzekerd als ' Les Trouveres ' ook ditmaal hun beloftes nakomen.
 
Zondag 30 oktober 2005 ~ Op en rond Tiegemberg
 
Wandelen in de streek van Stijn Streuvels , betekent prachtige vergezichten , landelijk en heuvelachtig parcours. Met het Tiegembos als startlokatie kan het niet fout lopen .


19:15 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

WERVIKSE WANDELSPORTVERENIGING - 30 JAAR

Wervikse wandelsportvereniging bestaat 30 jaar ...
 

 
 
Met de 29ste Tabakstocht van zondag 25 september ll. werd het startschot gegeven voor het dertig jarig bestaan der Wervikse wandelsportvereniging. Tijdens een gezellig avondfeest werden de leden in de bloemetjes gezet , terwijl voorzitter Frans Malengier kon terugblikken op reeds 20 jaar voorzitter van deze bloeiende West-Vlaamse wandelclub.

Alles begon in 1975 toen enkele wielertoeristen van de Bristoltrappers het niet logisch vonden dat na het wielerseizoen alle activiteiten werden gestaakt. Tijdens de wintermaanden konden ze zo aan hun conditie werken door te wandelen en ontstond er onder impuls van wijlen Roger Debruyne een afscheuring. Deze pionier had grootse plannen en vond zijn soelaas bij twee andere wandelfanaten : Damien Bailleur en Jacques Verpeut. Avonturiers, destijds kilometervreters en dodentochters met al even grote plannen. Algauw werd WSV WERVIK op 17 oktober 1975 in hun lokaal " Den Bristol " boven de doopsvont gehouden. Damien Bailleur zou er de functie van voorzitter waarnemen , terwijl Renaat Debruyne secretaris en Jacques Verpeut public-relations penningmeester werden benoemd

Door het meewerken aan diverse wijkfeesten en het Wervikse Oogstfeest waar zij borg stonden voor de goede afloop van begeleide familietochten , vervoegden algauw enkele gegadigden hun rangen, waaronder huidig voorzitter Frans Malengier , Raymond Koopman , Sylvain Bailleur en Julien Verpeut.
In het winterseizoen werden via een 15-tal zondagmorgenwandelingen contacten behouden , doch zo kon het niet blijven duren. Het bestuur wilde niet in het ijle gaan werken , en ging daarom af en toe eens een lichtje steken bij andere clubs. Met succes trouwens , want reeds 30 leden werden op 20 februari 1977 gelauwerd met de Sportreal-aktie van Bloso. Wsv Wervik trad na één jaar toe tot de W.O.W.B. (tegenwoordig Aktivia ) onder lidnummer 061.

Enthousiast als ze waren , werden heel wat diverse activiteiten voorzien , op alle 24 liga tochten (nu wisselbekertochten ) was WSV WERVIK en zo groeide ook het idee een eigen grote organisatie te mogen inrichten in zicht. De datum werd vastgelegd op de vierde Zondag van september en wat konden ze beter kiezen als naam : Wervik, stad van leute en plezier , doch vooral gekend om zijn Toebak (tabak). Op Zondag 25 september 1977 , zou het gebeuren , een droom werd werkelijkheid , de 1ste Tabakstocht . De toenmalige bestuursleden hadden zeker niks overgelaten aan het toeval en met 583 deelnemers kon destijds van een enorm succes worden gesproken.. Doorheen de jaren , groeide de club gestadig , werden de eerste memorabele busreizen naar Kemmel en de Zwalmstreek ingericht. Organiseren ze ondertussen telken jaar een tiental autobusreizen naar bevriende wandelclubs, een wandelweekend naar het Groot Hertogdom Luxemburg en Duitsland , alsook een 8-daagse zomerreis naar het buitenland. De club telt momenteel rond de 350 à 400 leden , die wekelijks wel ergens in ons landje de clubkleuren hoog houden.

Waardoor we kunnen zeggen dat de Wervikse Wandelsportvereniging is gegroeid tot één der belangrijkste recreatieve wandelclubs van Zuid-West-Vlaanderen. De naam ‘Wervikse Toebakstappers" wordt over heel het Vlaamse land gewaardeerd en tevens in Wallonië en het buitenland is onze wandelclub al lang geen onbekende meer.
Ondertussen groeide ook het aantal eigen organisaties en werd naast de Internationale Tabakstocht , uitgepakt met een Gaperstocht , een Memorial March of Peace, een Barbecuetocht, een Koolzakroute en een Herfsttocht. In het kader van de wandelactie ‘ Wandel elke dag van de Week ‘ organiseren ze ook een tweetal midweektochten in januari en februari. De hoogtepunten op organisatorisch vlak blijven ongetwijfeld de WANDELDAG DER VLAAMSE GEMEENSCHAP 1992 . Het werd een wandel rendez-vous van 3300 deelnemers , die de Toabakstad Wervik en haar hinterland wisten te appreciëren.
Alsook de organisaties van de Provinciale wandeldag in 1993 en 2003.

Dat de Wervikse wandelsport niet blijft stil zitten , bewijst de samenwerking met 3 andere burenclubs in het kader van de nieuwe Leie- & Scheldewandeltrofee.
De bedoeling is en blijft steeds er een hechte wandelfamilie van te maken, zonder enige verplichting.

Wij wensen de Wervikse wandelsportvereniging alvast een dikke proficiat en nog vele jaren toe …


 

18:14 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-09-05

VIERDAAGSE VAN DE IJZER - TERUGBLIK

TERUGBLIK VIERDAAGSE VAN DE IJZER
 
De 33ste Vierdaagse van de Ijzer zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de tot hiertoe meest succesrijkste. Terug vier dagen lang marcheerder militairen en burgers hand in hand dwars door de Westhoek. Een kleurrijk palet sierde dan ook het landschap , waarbij andermaal Oostduinkerke , Poperinge , Diksmuide en Ieper fungeerden als gaststeden.
 
Ondertussen kregen we via de organisatie te weten dat onze wandeltijden online werden geplaatst , ikzelf kon jammer genoeg de vier dagen niet meestappen en beperkte mij dan maar moedwillig om alsnog de sfeer te gaan opsnuiven tijdens de laatste dag in Ieper.  Het jaarlijks slotdéfilé ging ook al aan mijn neus voorbij , omwille van de te lange kilometers ??? Of het al dan niet te lang blijven plakken in Kemmel ???
 
Soit , we hebben er terug een leuke dag van gemaakt en toeval bij toeval , de site van de vierdaagse (www.vierdaagse.be) bied een waaier van foto's aan. Hierbij ook die van de Wervikse wandelsportvereniging en die wilde ik u niet onthouden.
 

 
In ieder geval hebben we reeds afspraak gemaakt voor de editie 2006 , en dan kunnen we hopelijk wel aan de vier dagen deelnemen. We see you there !!!!

21:22 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-09-05

29° TABAKSTOCHT - 25 SEPTEMBER 2005 - WERVIK

29STE TABAKSTOCHT - 25 SEPTEMBER 2005 - WERVIK
WERVIKSE WANDELSPORTVERENIGING
 
Op 25 september as. is het weer zover dan wordt immers reeds voor de 29ste maal de Internationale Tabakstocht georganiseerd vanuit Wervik. Ook nu weer belooft het een unieke grensoverschrijdende zwerftocht te worden , waarbij het recreatiedomein ' De Balokken ' en het domein ' Alfons Dalle ' als één der vele blikvangers zal fungeren.
 
Rustige veldwegels en wandelpaden moeten de deelnemers brengen langs open vlakten en groene stroken in het 'land van de Korenakkers' en de Leievallei , alwaar menig zicht op het Heuvelland en de Rijselse voorstad nooit veraf zijn.
 
Voor de langere afstanden trekken we richting Henegouwen , alwaar we het kanaal Komen-Ieper , de landelijkheid in Waasten en de Leie-oevers gaan verkennen.
 
En wie een beetje geschiedenis wil opsnuiven , kan terecht in het Nationaal Tabaksmuseum , alwaar mits vertoon van een geldige kontrolekaart u het Tabaksmuseum gratis kan bezoeken. Wie nu reeds een kijkje wil gaan nemen kan terecht op www.nationaaltabaksmuseum.be
 
Wie er op zondag 25 september absolut wil bij zijn , kan terecht in de Sporthal Sint-Jozefscollege , Magdalenestraat 29 te 8940 Wervik . Dit tussen 7 en 15 uur met keuze uit 5-8-12-15-21-30 en 42 km.
 
Meer info over de Wervikse wandelsport kan bekomen worden op volgende site : www.freewebs.com/werviksewandelsportvereniging
 
 
 

09:24 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

SNEUKELTOCHT - WORKSHOP WANDELMEE.BE

Sneukeltocht - Workshop wandelmee.be
 
3 september ll. betekende ongetwijfeld een mijlpaal in het nog jonge bestaan van WANDELMEE.BE

In de uithoek van West-Vlaanderen hadden ze immers iets te vieren en dit mocht gans Vlaanderen geweten hebben.

Van de gelegenheid werd dan maar gebruik gemaakt om in Geluwe , de geboorte te melden van een bijkomend wandelmee.be kantoor ; alwaar elkeen in de toekomst er terecht zal kunnen met zijn of haar vragen omtrent de werking van het wandelportaal , de werking van onze steeds maar groeiende wandelmee.be familie , het lid worden van wandelmee.be , zich eventueel een t-shirt kan aanschaffen van ... etc , etc , etc ...

en in 2006 ook zal kunnen deelnemen aan een tweetal kleinschalige organisaties in de gemoedelijke vriendschappelijke en warme sfeer van de gekende organisaties in Lichtaart en Kessel-Lo.

3 september ll. vormde dan ook een ideale gelegenheid om bij wandelmee.be/westvlaanderen de deuren wagenwijd te zetten voor een 100-tal genodigden , sponsors en symphatisanten dewelke aan de hand van een gesmaakte sneukeltocht door de Geluwse gapersgemeente en een gesmaakte avondbijeenkomst konden meegenieten van onze nieuwe ingeslagen wandelpaden.

Uiteraard konden ook de collega moderators uit de andere Vlaamse provincies niet op het appel ontbreken , en werd dan maar het idee opgevat om er voor alle moderatoren en hun partner er een heus weekend van te maken met een ontbijtworkshop , een verkenning van Wervik als Tabaksstede en gezellig samenzijn achteraf.

Vandaar ook de reden waarom U ongetwijfeld geen enkel wandelverslag aantreft hetzijnde van René , Stefaan , Eric of ikzelf ...

In ieder geval mogen wij terugblikken op een geslaagd initiatief , ideeën werden uitgewisseld , de banden die er al waren nog maar eens sterker gesmeed ... met de conclusie dat dergelijk voorbeeld best voor herhaling vatbaar is , waarbij we dan ook ongetwijfeld alle leden van wandelmee.be willen in betrekken en nog maar eens een bewijs dat we GOE BEZIG ZIJN en ALTIJD EEN STAPJE VOOR ...

Bedankt allemaal : symphatisanten , familie , vrienden wandelaars , moderators van wandelmee.be en onze sponsors (in het bijzonder Filliers Jenever en Bieres Trappistes Chimay) voor het welslagen van dit grandioos weekend.

Namens Martine en Stefaan

09:11 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-09-05

WWW.WANDELMEE.BE/WESTVLAANDEREN IN DE KIJKER

Wandelmee.be vormt ongetwijfeld het wandelportaal bij uitstek. Als individuele stapper , wandelaar of wandelvereniging vind men er immers een resem aan informatie omtrent onze geliefkoosde recreatiesport.
Sinds enige tijd fungeer ikzelf als moderator binnen de provincie West-Vlaanderen, het bijhouden van de public relations met de diverse bestaande Westvlaamse wandelclubs en haar leden is blijkbaar niet ongemerkt voorbijgegaan en stilaan maar zekers krijgt
www.wandelmee.be afdeling West-Vlaanderen ook vorm. Momenteel zijn reeds een 40-tal provinciegenoten ingeschreven binnen de grote wandelfamilie van wandelmee.be en in 2006 willen wij www.wandelmee.be nog meer in de kijker gaan stellen binnen onze provincie.
 
Dat
www.wandelmee.be ook binnen de media niet onbekend is blijkt uit bijhorend artikel verschenen in Het Volk en Het Nieuwsblad van vorige week. Zo ziet u maar dat www.wandelmee.be  GOE BEZIG is en ALTIJD EEN STAPJE VOOR ...
 
 

 
 
 
 

 

08:14 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |