24-12-05

WANDELMEE.BE STAPPERS ZOEKEN 50 VROUWEN

Met 50 vrouwen naar de 50
KEMPENTOCHTEN 2006
 

Ongetwijfeld heeft u reeds in de voorbije maanden heel wat stappers zien opdagen met een t-shirt van wandelmee.be , waarbij de welgekende mascotte Peterke , de aankomende Kempentochten 2006 aan de man/vrouw brengt.

Alle voorbereidingen om dit wandelevenement tot een goed einde te brengen zijn ondertussen volop op gang , waarbij de vier diverse wandeltochten dan ook de mooiste hoekjes van het schattige Kempenland zullen aandoen. Met een eerste succesrijke XXL 100 KM en een tweede ondergesneeuwde XXL 100 KM, werd dan ook de toon gezet naar de lange afstandswandelaars toe om het tijdens de Kempentochten nog aangenamer te maken . Laten we zo stellen dat deze XXL 100 km's , een beetje als proefkonijn fungeerden ! En naar de vele lovende reacties die we mochten ontvangen , zijn we op de goeie weg !

Menig wandelaar uit binnen- & buitenland heeft zich tevens reeds ingeschreven voor de komende Kempentochten , alwaar velen de inspanning zullen leveren om die ultieme GOLDEN WALKER te bemachtigen. Maar de Kempentochten zijn veel meer dan enkel en alleen maar die 100 km , want ook worden er omlopen voorzien van 5 km tot gaande 75 km , zodat iedereen jong of oud , de sfeer en de animatie rond de Kempentochten kan komen proeven of hun sportieveling tijdens de laatste kilometers kan komen aanmoedigen.

Bijkomend is dat de vrouwelijke wandelaars niet ongemerkt aan deze Kempentochten zullen deelnemen. Onder impuls van Marina Stevens en Martine Roeges , laten we ze simpelweg de twee MM’s noemen , lanceren ze het project 50 VROUWEN naar DE 50 . Ze zijn er steevast van overtuigd dat ze mits de nodige publiciteitscampagne 50 sportieve vrouwen zullen vinden , die het aandurven voor het eerst in hun wandelcarrière te starten op een 50 kilometer en dan nog die van de KEMPENTOCHTEN. Uiteraard zijn ook alle vrouwen die reeds een 50 stapten ook meer dan welkom. Bedoeling hierbij is niet onder te doen voor hun mannelijke collega’s , tonen dat de vrouwen ook in het wandelwereldje best hun manneke kunnen staan en kunnen naar voor komen met een verrassende aanpak. Tijdens de eerste Kempentochten op 17 & 18 maart 2006 , willen de vrouwen op positieve wijze opvallen en zullen ze gezamenlijk de start nemen van deze grootse wandelhappening.

Dat het initiatief reeds op diverse vrouwelijke interesse kan rekenen , bewijst reeds de toezegging van een vijftiental dames , MAAR DIT MOETEN ER ONGETWIJFELD VEEL MEER WORDEN !!!

Voelt u zich geroepen om deze bonte meute te vervoegen , uw wandelgrenzen te verleggen en er een gezellige vrouwelijke wandeldag van te maken ? Aarzel niet en neem alvast contact op met Marina of Martine via info@wandelmee.be of telefonisch op de wandelmee.be wandelfoon op nummer 0495/17.31.34

VROUWEN AAN DE MACHT TIJDENS DE KEMPENTOCHTEN !!!!

ZEKERS WETEN...

16:42 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goe bezig Dit initiatief mag toe gejuichd worden.
Ik plaats er meteen ook een berichtje over.

Gepost door: G.U.Y. | 25-12-05

De commentaren zijn gesloten.