29-05-06

 KUNT U MIJ DE WEG WIJZEN NAAR ... JUNI ...

De meimaand ging zo snel voorbij , en daar kondigt juni zich al aan :

 

Ze stond daar als een fee
Zo mooi
Ik dacht nog : O jee,
Hoe wondermooi!

Haar glimlach was zo warm
Als duizend zonnestralen,
Haar ogen fonkelden
Als felle sterren.

Tot 's avond laat
Waren we aan de praat.
Haar stem was zo zacht als satijn,
Haar haren als fluwijn.

Nu lig ik hier alleen
En denk terug aan die dag
Dat ze voor me verscheen
Ach!
Zal ik haar nog terugzien
M'n 'Juni' ?

 

De junimaand vormt voor onze studenten een laste inspanningen van stress en examens ... wie weet kunnen ze misschien her en der een uitgestippelde wandelroute of georganiseerde wandeltocht meepikken kwestie van eventjes te ontspannen.  Wij doen het alvast wel , dit teneinde ons voor te bereiden op de twee lange vakantiemaanden juli en augustus die in aantocht zijn ...

 

We vliegen er meteen in met het verlengd pinksterweekend , waar u ons op zaterdag in de voetsporen van Baekelandt en zijn roversbende kan verwachten in Houthulst voor een verkenning van het Vrijbos.

 

Zondag is er keuze zat met onder andere de Provinciale Wandeldag Oost-Vlaanderen in Stekene , doch wij verkiezen de 30ste Lotelingenmars van de Wandelende Noordzee Boys Knokke-Heist .  Een dagje Noordzeestrand , flaneren langs de baai van Heist en konijntjes zoeken in het natuurreservaat De Sashul spreekt ons wel aan.

 

Op paasmaandag steken we nog maar eens de grens met Wallonië over , voor een verkenning van ' le Mont de Saint Aubert ' bij Mont Marche Tournai.

 

Een glooiend Vlaams Ardennenoffensief spreekt ons wel aan tijdens het weekend van 10 en 11 juni. De 23ste Sloebertocht bij de Scheldestappers Zingem kan dan ook niet ontbreken op ons palmares.

 

Langs de uitlopers van de Bosberg en de Oudenberg wordt ons deel op zaterdag 17 juni , tijdens de 9° Sint Andriaanstochten van Padstappers Geraardsbergen. Parcoursmeester Kurt indachtig mogen we ons verwachten aan een pittig afwisselend parcoursje.

 

 

21:58 Gepost door stefba | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.