21-04-07

Een champagne om te ontdekken , te delen of te offreren

 

Tijdens onze wandelescapade tussen de wijnranken door ,leerden we heel toevallig de symphatieke Isabelle kennen, die de druivelaars aan het snoeien was. Ze wist ons te vertellen dat op enkele stappen van de nobele champagne wijngaarden van ' la côte des blancs ' , ze in een symphatieke klein dorpje van de Marnevallei sinds anderhalf jaar een ' chambres d'hôtes ' onderhielden.

 

    

 

We waren wel benieuwd naar het levenswerk van Isabelle en Bruno en begaven ons dan ook naar het dorpje Saint Mard les Rouffy , alwaar we hartelijk werden ontvangen in de gerestaureerde oude hoeve.  Momenteel wachten twee geraffineerde kamers met de toepasselijke namen ' Arums & Coquelicots ' op de gasten , beide kamers kregen dan ook een persoonlijk cachet mee door de gastvrouw. Vooral geïnspireerd op hun reizen in Marokko , waarbij retro en modern worden gecombineerd met enig cachet. Een ruime leefruimte met prachtige open haard nodigt na een dagje champagnestreek ongetwijfeld uit tot een moment van heerlijk mijmeren aan de hand van een fijn boek of een glaasje champagne.

 

Daarvoor zijn Isabelle en Bruno tevens 'viticulteurs' of met andere woorden champagneboertjes , waarbij ze dan ook met plezier hun produkten laten degusteren aan de hand van een bubbelend godendrankje  in een uitnodigend en geraffineerd kader.  

 

Het heerlijke ontbijt van Isabelle, met zorg en smaak samengesteld  , zullen u een aangename herinnering bieden aan uw verblijf ... en hopelijk doen zin krijgen om terug te komen en te herontdekken !

 

Momenteel zijn Isabelle en Bruno volop aan het inrichten van een jacuzzi-ruimte en een derde kamer (die plaats zal bieden tot vier à vijf personen).

 

Wenst u meer te vernemen over de chambres d'hôtes van dit sympathiek jong koppel , bezoek dan alvast eens hun uitgebreide website www.bruno-mailliard.com  of neem telefonisch contact op het nummer 0033.3.26.66.45.03 of per email bruno.mailliard@wanadoo.fr

 

 

 

17:50 Gepost door stefba in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.